1

Тема: Ензимна пудра

Хочу позбутися чорних точок, порадьте яку ензимку краще використовувати?

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Ензимна пудра

Привіт! Довго шукала м’який засіб для очищення шкіри, бо класичні скраби часто подразнювали обличчя і робили почервоніння. У інтернет-магазині Malevich звернула увагу на ензимну пудру  https://malevich-care.com/ocishhennia/f … yme_powder українського виробника натуральної косметики, і вирішила спробувати. Вже після кількох використань помітила, що шкіра стала більш гладкою та рівною. Ензимка працює дуже делікатно, вона не травмує шкіру, а м’яко розчиняє ороговілі клітини. Це особливо важливо для мене, бо шкіра чутлива і реагує на багато засобів. Подобається, що продукт натуральний і не має різкого запаху. Також приємно, що в Malevich вигідна ціна, і можна замовити без переплат. Я помітила зменшення чорних цяток і більш здоровий вигляд обличчя. Тепер ця ензимна пудра стала обов’язковою частиною мого догляду.