1

Тема: Порадьте постачальника на лист холоднокатаний

Всім гарного дня. Шукаю, де можна купити лист холоднокатаний хорошої якості для виробництва. Важливо, щоб метал був рівний і без неприємних сюрпризів після доставки. Уже кілька разів стикався з ситуацією, коли на фото одне, а приїжджає зовсім інше. Тому вирішив запитати тут — форум часто рятує краще за рекламу smile Якщо хтось має позитивний досвід із конкретними продавцями чи металобазами, буду дуже вдячний за рекомендації.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Порадьте постачальника на лист холоднокатаний

Я займаюся дрібним ремонтом і виготовленням металевих конструкцій на замовлення, тому регулярно купую різні матеріали. Нещодавно мені знадобився лист холоднокатаний https://vartis-metal.com.ua/product/lys … nokatanyj/  для виготовлення елементів корпусних виробів, і я вирішив замовити його через «Vartis». Дуже сподобалося, що можна отримати метал одразу потрібного формату, а за потреби скористатися послугою порізки. Менеджери швидко уточнили всі деталі і допомогли підібрати оптимальну товщину листа. Доставка приїхала без затримок, що дозволило не зупиняти робочий процес. Також приємно, що ціни залишаються доступними навіть при невеликих замовленнях. Загалом сервіс залишив позитивне враження, і я планую звертатися ще неодноразово.