1

Тема: Де краще взяти букет для подарунка

Дівчата, підкажіть, будь ласка, хто має досвід — де зараз реально краще брати квіти, щоб не переплачувати і щоб вони довго простояли? Мені потрібно саме купити букет з хризантем на невеличке сімейне свято, але розгубилась між місцевими квітковими і онлайн-магазинами. Хочеться, щоб вигляд був свіжий, без “вчорашнього складу”, і щоб не довелося потім перепрошувати перед людиною. Може, хтось уже замовляв і може підказати нормальні варіанти?

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Де краще взяти букет для подарунка

Я з дитинства обожнюю квіти, і для мене завжди було важливо, щоб вони були свіжими та довго радували око. Нещодавно я відкрила для себе інтернет-магазин Golden Flora, і тепер замовляю квіти тільки там, бо якість дійсно на рівні. Особливо мені подобається, що можна легко купити букет з хризантем https://goldenflora.com.ua/c/flowers/hrizantemi/  навіть не виходячи з дому, а вибір просто величезний. Хризантеми завжди асоціюються у мене з теплом і затишком, тому такі букети я часто беру для рідних. Приємно здивувало, що ціни доступні, а сервіс швидкий і уважний. Ще один великий плюс — це свіжість квітів, вони стоять дуже довго і не втрачають вигляду. Я вже неодноразово робила замовлення і завжди залишалась задоволена. Golden Flora для мене став справжнім відкриттям у світі квітів.