Довгі роки я відчувала, що світ навколо мене ніби затягнутий серпанком, але постійно відкладала візит до лікаря через страх та недовіру до клінік, доки сусідка не порадила лазерний офтальмологічний центр Ексімер https://share.google/dH0iwe3mgjDsxbYlE в Одесі, і це рішення кардинально змінило моє життя на краще, адже я нарешті зрозуміла, що таке справжня гострота зору без окулярів та лінз, що постійно натирали та викликали сухість, мене вразив не просто сучасний діагностичний пакет, а той неймовірний індивідуальний підхід до кожного пацієнта, який одразу помітила вся наша родина, коли ми звернулися за допомогою — лікарі не ставили всіх під одну гребінку, а ретельно вивчали історію мого чоловіка, мою та навіть історію нашої доньки-підлітка, пропонуючи різні методики корекції зору, особливо мене вразив той факт, що клініка працює з 1999 року, тобто має колосальний досвід за плечима, який довіряєш як надійному фундаменту, а концепція сімейної офтальмології тут реалізована блискуче: ми тепер проходимо всі профілактичні огляди разом, економлячи час та нерви, оскільки можна записатися на зручний час для всієї родини, більше того, після лазерної корекції, яку зробили мені, мій світ засяяв такими барвами, що я щодня дякую команді Ексімер за друге народження моїх очей, адже тепер я бачу обличчя своїх дітей на виставі в театрі без жодних спотворень, а чоловік, який страждав на катаракту, отримав тут безцінну допомогу по заміні кришталика, і тепер ми разом насолоджуємося активним відпочинком без обмежень, щиро раджу всім, хто втомився від дискомфорту та поганого зору, звернутися саме сюди, бо це місце, де повертають радість бачити серцем та очима.