1

Тема: Оренда житла без комісії для орендаря

Люди, це тільки в мене таке враження, чи знайти квартиру без рієлтора зараз складніше, ніж знайти вільне місце в маршрутці зранку?  Уже кілька днів дзвоню по оголошеннях, а там або агентство, або “ой, саме цю вже здали, але є інша”. Хочеться знайти квартиру спокійно, напряму з власником, без зайвих переплат і дивних схем. Може, хтось недавно орендував житло самостійно й може підказати, де зараз найкраще шукати? Особливо цікаво, як люди домовляються про перегляд, щоб не витрачати час дарма. Загалом настрій позитивний, бо хороші квартири ж десь є, правда?

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Оренда житла без комісії для орендаря

Як студентка, яка тільки почала самостійне життя, я зіткнулася з тим, що знайти доступне житло дуже складно, особливо коли бюджет обмежений, але після того як я почала користуватися платформою Findly, процес став набагато простішим і зрозумілішим. Тут я вперше реально побачила, що оренда без комісії https://findly.com.ua/  це не рекламний міф, а цілком реальна можливість для студентів. Мені сподобалося, що можна швидко відфільтрувати дешевші варіанти і одразу побачити, де немає прихованих платежів. Це дозволило мені не витрачати зайві гроші і знайти кімнату ближче до університету. Також дуже зручно, що всі оголошення оновлюються і немає старих неактуальних варіантів. Я відчула, що можу самостійно керувати процесом пошуку житла без допомоги посередників. Тепер я впевнена, що знайти нормальну квартиру в Києві або іншому місті можна навіть з мінімальним бюджетом.