1

Тема: Шукаю слуховий апарат

Люди, рятуйте порадою. Лікар сказав, що пора задуматися про слуховий апарат, а я тепер сиджу й читаю форуми замість роботи
  Насправді ставлюся до цього нормально, навіть цікаво, наскільки зараз усе стало сучасним. Але хочеться купити щось дійсно зручне, а не “аби було”. Хто вже користується — де брали, чи є магазини, де можна спокійно протестувати різні моделі? Було б круто почути чесні відгуки без реклами. І ще цікаво, наскільки швидко звикаєш до апарата в повсякденному житті.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Шукаю слуховий апарат

У моєї мами поступово почалися проблеми зі слухом, але вона довго не хотіла визнавати, що їй потрібна допомога. Згодом стало помітно, що їй важко чути телевізор і спілкуватися з онуками, тому ми вирішили діяти. Ми довго шукали, де купити слуховий апарат Центр Слуху обрали, і тепер я теж можу сміливо рекомендувати це місце іншим. Консультанти були дуже уважними, усе детально пояснили та допомогли вибрати апарат, який підійшов мамі ідеально. Особливо сподобалося, що там працюють професіонали, які дійсно розуміють потреби людей зі зниженим слухом. Після придбання мама стала більш активною та знову із задоволенням проводить час у компанії рідних. Якщо хтось зараз у пошуку хорошого центру, знайдете контакти для звʼязку на сайті та зможете переконатися у високому рівні сервісу.