1

Тема: Камера відеоспостереження з SIM картою – чи варто брати?

Привіт усім! Хочу порадитись щодо камери відеоспостереження з SIM картою. Ідея наче класна — можна ставити там, де немає Wi-Fi, але не знаю, як воно реально працює в житті. Чи стабільний зв’язок, чи не «відвалюється» передача відео, і наскільки вистачає трафіку? Розглядаю варіант для дачі, щоб можна було періодично перевіряти, що там відбувається. Якщо хтось користується такими камерами, буду вдячний за чесний досвід і поради, чи варто взагалі в це вкладатися

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Камера відеоспостереження з SIM картою – чи варто брати?

Я часто подорожую і залишаю свій будинок без нагляду, тому мені потрібне було надійне рішення, і в Ohrana.ua я знайшла камеру відеоспостереження з сім картою https://ohrana.ua/uk/kamery-videonablyu … g-4g-cdma/ це виявилося ідеальним варіантом для моєї ситуації. Камера працює навіть без Wi-Fi, що дуже зручно для дачі. Я можу перевіряти все прямо зі смартфона, де б не була. Зображення чітке і вдень, і вночі. Встановлення було простим, я навіть не очікувала, що все так швидко запрацює. Тепер я завжди знаю, що відбувається вдома. Це дає мені справжній спокій і впевненість у безпеці.