1 (2025-10-07 20:14:25 отредактировано irenashevela)

Тема: Де купити прикраси в українському стилі?

Підкажіть, хто знає, де можна придбати гарні прикраси в українському стилі? Хочу щось яскраве та етнічне, щоб носити і на свята, і щодня. Можливо, хтось замовляв онлайн або має улюблені магазини в Україні?

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Де купити прикраси в українському стилі?

Я особисто замовляв дружині від Оксани Борійчук українські національні прикраси https://oksana-boriychuk.com.ua/. Вони дуже гарні та яскраві вироби, підходять і для свят, і для повсякденного носіння. Магазин робить акцент на етнічному стилі, багато моделей ручної роботи. Також можна знайти цікаві варіанти на маркетплейсах та у невеликих українських майстрів, але саме ці прикраси сподобалися найбільше за якістю та оригінальністю. Раджу подивитися їхній асортимент.

Re: Де купити прикраси в українському стилі?

Теж хочу поділитися своїм досвідом, бо часто доводиться щось шукати онлайн і якщо сервіс нормальний, це одразу відчувається. Так само було і з поїздками, коли потрібно швидко знайти квиток без зайвих складнощів. Коли планував дорогу до Німеччини, шукав автобусні квитки онлайн Київ - Мюнхен і натрапив на напрямок київ - мюнхен . Переглянув варіанти, розклад і вирішив спробувати оформити квиток саме там. У результаті вдалося без проблем придбати квитки на автобус, причому все зайняло буквально кілька хвилин. Квиток прийшов одразу, автобус був комфортний, виїзд за графіком. Тому зі свого досвіду можу сказати, що зараз цілком реально організувати поїздку без нервів головне знайти нормальний сервіс.