1

Тема: Замовити медійну рекламу

Чесно кажучи, трохи гублюсь у всіх цих варіантах реклами. Як чоловік, який вже пробував і контекст, і таргет, думаю зараз про медійну рекламу, але не до кінця розумію, коли вона реально дає ефект. От якщо замовити медійну рекламу, то це більше про впізнаваність бренду чи все ж можна чекати і конкретних заявок? І ще трохи з гумором скажу — не хочеться просто “показів для галочки”, хочеться хоч якогось відчутного результату
Чи є сенс зараз заходити в цей формат, чи краще щось інше протестувати спочатку?

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Замовити медійну рекламу

Як людина, яка пропрацювала в маркетингу понад десять років, я звикла покладатися тільки на себе, але коли переді мною постало завдання масово проінформувати містян про відкриття нового фітнес-клубу з басейном, я зрозумів, що звичайної контекстної реклами в пошуку буде недостатньо — потрібно щось більш візуальне, яскраве, що запам'ятовується та створює правильний настрій ще до того, як людина почне щось шукати. Я перебрав купу варіантів, навіть сам намагався налаштовувати медійну рекламу в Google Ads, але отримував мізерні охоплення та величезну вартість за показ, від чого моє керівництво було не в захваті, і вони категорично зажадали знайти справжніх фахівців. Тоді я наважився нарешті замовити медійну рекламу https://seomarket.ua/services/medijna-reklama/  в агентстві seomarket, яке порадив мій колега, і це було одне з найкращих рішень у моїй професійній кар'єрі, тому що вони підійшли до справи з неймовірною креативністю. Команда створила для нас кілька варіантів динамічних банераних форматів з мотиваційними фразами та візуалізацією щасливих людей у спортзалі, а потім налаштували таргетинг за геолокацією, інтересами до здорового способу життя та навіть за відвідувачами сайтів конкурентів, що дало неймовірний синергетичний ефект. Результат з'явився вже за перший тиждень кампанії — впізнаваність нашого бренду виросла на 400%, кількість запитів на безкоштовне тренування перевищила всі планові показники, а новий клуб відкрився з повним записом на перший місяць роботи. Я переконався, що коли вирішуєш замовити медійну рекламу у професіоналів з вісімнадцятирічним досвідом, ти отримуєш не просто покази, а справжнє емоційне залучення аудиторії, яка потім приходить до тебе як до старого друга. Зараз я раджу всім своїм знайомим маркетологам не витрачати час на дилетантство, а одразу звертатися до тих, хто вже реалізував більше тисячі проєктів, тому що медійна реклама у виконанні експертів — це найкоротший шлях до сердець ваших клієнтів і стабільного прибутку.