Тема: Туристичне страхування
Привіт всім! Ви часто подорожуєте? В які країни їздите? Хочу запитати про туристичне страхування, яке краще купувати, чи ватро брати з франшизою?
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Туристичне страхування
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт всім! Ви часто подорожуєте? В які країни їздите? Хочу запитати про туристичне страхування, яке краще купувати, чи ватро брати з франшизою?
При виборі туристичного страхування все впирається в те, наскільки активним буде ваш відпочинок. Якщо це просто прогулянки містом, вистачить стандартного пакета, а от для гір чи екстремальних розваг обов'язково треба додавати відповідні опції, бо звичайна страховка там не спрацює. Щодо франшизи - це та сума, яку ви платите самі при кожному зверненні до лікаря. Якщо хочете зекономити на вартості поліса, беріть з нею, але будьте готові викласти 50 чи 100 євро на місці. Як на мене, краще переплатити пару сотень гривень за нульову франшизу і взагалі не діставати гаманець у клініці.
Зараз уже ніхто не возить із собою паперові роздруківки, бо все зручно тримати в смартфоні. Це дозволяє в будь-який момент перевірити номер поліса чи контакти асистансу без інтернету. Якщо шукаєте зручний сервіс, де можна швидко порівняти ціни від різних компаній і зберігати всі документи в одному місці, раджу додаток для страховки для iOS скачати там зазвичай дуже зрозумілий інтерфейс і підтягуються всі ваші покупки.
Не забувайте перевіряти ліміт покриття. Для Європи стандартом вважається 30 000 євро, але для США чи екзотичних країн краще брати на 50 000, бо медицина там коштує космічних грошей. Також дивіться, щоб поліс покривав невідкладну стоматологію - зубний біль може зіпсувати відпустку найнесподіваніше, а лікування за кордоном без страховки вийде дуже дорогим.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Туристичне страхування
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc