Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

1

Тема: Діно Family Barbershop у Вінниці

Хочу поділитися своїм досвідом і порекомендувати Діно Family Barbershop у Вінниці. Якщо коротко — це одне з тих місць, куди реально хочеться повертатися. Були там уже не один раз, і кожен візит залишав нормальне, спокійне враження без розчарувань.

По-перше, дуже приємна атмосфера. Не пафосно і не «на відчепись», а саме по-сімейному. Видно, що заклад орієнтований і на дітей, і на батьків — ніхто не нервує, не поспішає, все відбувається в комфортному темпі. Майстри вміють знайти підхід, пояснити, підказати, якщо сумніваєшся зі стрижкою. Для мене це великий плюс, бо не всі барбершопи цим можуть похвалитися.

По-друге, якість роботи. Стрижки акуратні, без «сюрпризів» після миття голови вдома. Видно, що майстри не працюють шаблонно, а реально дивляться, що підійде саме людині. І що важливо — результат стабільний, а не «сьогодні добре, а наступного разу як пощастить».

Знаходиться Діно Family Barbershop за адресою: м. Вінниця, вул. Келецька, буд. 61а — зручне місце, без проблем з доїздом.
Ось їхня сторінка в Instagram, кому зручно подивитися роботи та атмосферу: https://www.instagram.com/dino_kids_bar … _source=qr

Якщо шукаєте нормальний сімейний барбершоп у Вінниці без зайвого пафосу, але з хорошим сервісом і результатом — сміливо можу рекомендувати.

Москаляку на гілляку