Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Тема: Стоматологія

Я обрала MegaDental для встановлення брекетів, бо хотіла сучасний підхід і прогнозований результат www.megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/vstanovlennya-breket-systemy. І саме це тут і отримала. Лікар-ортодонт уважно підійшов до мого випадку, пояснив, чому саме така брекет-система буде найефективнішою, і склав детальний план лікування. Процедура встановлення пройшла спокійно, без поспіху, лікар постійно слідкував за моїм комфортом. Після цього я отримала рекомендації щодо догляду, харчування та адаптації, що значно полегшило перші тижні. У клініці чисто, затишно та дуже організовано. Приємно, що персонал завжди усміхнений і готовий допомогти. Зараз я з упевненістю можу сказати, що MegaDental — це правильне місце для тих, хто цінує якість і уважне ставлення.