Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

- Витя
- Member
- Неактивен
Тема: Хочу взяти корейську машину на газу, як правильно порахувати ціну?
Дивлюся на седани з заводським ГБО (LPI), але абсолютно не розумію, як митниця рахує акциз для таких паливних систем. Чи йде він як для бензину, чи є якісь пільги через екологічність газу? Дуже боюсь помилитися в об'ємі двигуна та коефіцієнті віку, бо на старіших моделях податки можуть просто з’їсти всю економію на пальному.
Re: Хочу взяти корейську машину на газу, як правильно порахувати ціну?
Минулого року сам пригнав таку автівку через море. Митне оформлення пройшло гладко, бо акциз на газ зазвичай ідентичний бензиновому. Головне, щоб у техпаспорті правильно вказали тип палива, тоді з розрахунком ПДВ та мита проблем у порту взагалі не виникне.

- Витя
- Member
- Неактивен
Дякую за роз’яснення, тепер хоч трохи картинка вимальовується в голові. Підкажіть, будь ласка, конкретну рекомендацію, куди саме краще звернутися за організацією всього процесу, щоб якість логістики та перевірка на місці були на висоті? Шукаю надійну компанію, яка зможе супроводжувати вантаж від завантаження в корейському порту до терміналу в Україні.
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
/var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line
807
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
807
807
Обирайте великого оператора, який спеціалізується на мультимодальних перевезеннях і має прямі виходи на морські лінії. Я свого часу замовляв комплексні автоперевезення зі кореи https://mitridat-container-transport.com.ua/korey/ оскільки вони професійно закривають питання експедирування та брокерського очищення. Спеціалісти самі контролюють стан машини на внутрішніх майданчиках та готують фотозвіти перед відправкою в контейнері. Працівники чітко знають усі нюанси сертифікації корейських газових систем під наші стандарти, що рятує від зайвої біганини по кабінетах. Такий підхід гарантує фіксовану вартість фрахту та страхування вантажу на всьому шляху через океан. Ви отримуєте повністю готовий до експлуатації автомобіль з прозорою історією всіх платежів без прихованих комісій за простій у портах Європи чи Одеси.
Сообщений 4
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться