Тема: Хочу перед новим роком допомогти..

Хочу перед новим роком допомогти, і відправити значну суму на благодійність. Мені сподобалась одна організація, але не знаю чи можна їм довіряти. Взагалі їх якось можна перевірити?

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 754

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Хочу перед новим роком допомогти..

finafara288 пишет:

Хочу перед новим роком допомогти, і відправити значну суму на благодійність. Мені сподобалась одна організація, але не знаю чи можна їм довіряти. Взагалі їх якось можна перевірити?

Хороша іде, а твоя обережність цілком виправдана, бо, на жаль, під виглядом допомоги іноді ховаються не зовсім чесні люди. Благодійність має бути прозорою, щоб кожна копійка дійсно пішла на добру справу.

Найперше, що я зазвичай роблю — це шукаю звіти на сайті організації. Серйозні фонди завжди публікують інформацію про надходження та витрати. Також важливо перевірити реєстрацію в реєстрах неприбуткових організацій та подивитися, з якими великими партнерами чи амбасадорами вони співпрацюють. Це вже дає певне розуміння рівня довіри.

До речі, є дуже крутий всесвітній благодійний рух «Щедрий Вівторок», який я вважаю одним із найкращих прикладів того, як має працювати культура дарування. Вони не просто збирають кошти, а навчають людей робити це правильно. Якщо сумніваєшся, дуже раджу почитати їхній матеріал про те, як перевірити благодійний фонд організацію https://givingtuesday.ua/statti/yak-per … nizacziyu/ там розписані чіткі кроки, які допоможуть тобі переконатися, що гроші потраплять за адресою. Це чи не найкорисніша інструкція, яку я зустрічав, щоб не помилитися з вибором.

Спробуй скористатися цими порадами, і нехай твоя допомога принесе максимум користі! Ти робиш велику справу.