Тема: Чи покриває травми?

У мене виникло питання.. просто це моє перше авто, і не знаю як все буде. От я купую страховку на машину, якщо я потрапляю в ДТП, ремонт машини покриває страхова, а якщо зі мною щось трапляється то ця ж страхова і мій "ремонт" покриє? Чи своє здоров'я маю відновлювати за свій кошт?

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 754

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Чи покриває травми?

finafara288 пишет:

У мене виникло питання.. просто це моє перше авто, і не знаю як все буде. От я купую страховку на машину, якщо я потрапляю в ДТП, ремонт машини покриває страхова, а якщо зі мною щось трапляється то ця ж страхова і мій "ремонт" покриє? Чи своє здоров'я маю відновлювати за свій кошт?

Якщо ми говоримо про автоцивілку то вона покриває збитки, завдані твоєю машиною іншим, навіть не твоїй машині. Власне здоров’я — зовсім інша історія, і тут без особистого полісу водія нікуди. Саме тому раджу заздалегідь подбати про медичне покриття й спокій на дорозі, оформивши окрему страховку для себе подивись тут hotline.finance/ua/med-for-driver що це таке, які страхові надають таке страхування, які умови. Крутий сервіс зручно все порівнювати. Такий підхід дозволяє не хвилюватися, що у складний момент залишишся сам на сам із витратами, і їзда стає значно впевненішою.