Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Тема: Чи покриває травми?
У мене виникло питання.. просто це моє перше авто, і не знаю як все буде. От я купую страховку на машину, якщо я потрапляю в ДТП, ремонт машини покриває страхова, а якщо зі мною щось трапляється то ця ж страхова і мій "ремонт" покриє? Чи своє здоров'я маю відновлювати за свій кошт?
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
/var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line
754
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
807
807
807
Re: Чи покриває травми?
finafara288 пишет:У мене виникло питання.. просто це моє перше авто, і не знаю як все буде. От я купую страховку на машину, якщо я потрапляю в ДТП, ремонт машини покриває страхова, а якщо зі мною щось трапляється то ця ж страхова і мій "ремонт" покриє? Чи своє здоров'я маю відновлювати за свій кошт?
Якщо ми говоримо про автоцивілку то вона покриває збитки, завдані твоєю машиною іншим, навіть не твоїй машині. Власне здоров’я — зовсім інша історія, і тут без особистого полісу водія нікуди. Саме тому раджу заздалегідь подбати про медичне покриття й спокій на дорозі, оформивши окрему страховку для себе подивись тут hotline.finance/ua/med-for-driver що це таке, які страхові надають таке страхування, які умови. Крутий сервіс зручно все порівнювати. Такий підхід дозволяє не хвилюватися, що у складний момент залишишся сам на сам із витратами, і їзда стає значно впевненішою.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться