Тема: Думки про RedHorse акумулятори
Привіт! Нещодавно побачив акумулятори RedHorse — раніше про них нічого не чув. Може, хтось ставив собі? Цікавить, чи взагалі варто їх розглядати, чи краще не ризикувати з невідомим брендом.
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Думки про RedHorse акумулятори
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт! Нещодавно побачив акумулятори RedHorse — раніше про них нічого не чув. Може, хтось ставив собі? Цікавить, чи взагалі варто їх розглядати, чи краще не ризикувати з невідомим брендом.
Я теж спочатку сумнівався, але ціни змусили хоча б придивитись. Зайшов на сайт Start Autosvit Group, бо давно беру в них усе для авто — завжди дають чесну консультацію. Подивись там акумулятор RedHorse https://sag.net.ua/redhorse — є різні варіанти, я вибрав середній за потужністю, під легковик. Приїхав акумулятор свіжий, з актуальною датою виробництва, запакований добре. Що здивувало — навіть після першої повної зарядки батарея тримає стабільно. Після місяця використання вже зрозумів, що працює не гірше за дорожчі бренди: заводить авто навіть після тривалого простою. Для міських поїздок і стандартного навантаження — більш ніж достатньо. Якщо треба варіант без переплат, але робочий — глянь на RedHorse, я реально не пожалкував.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Думки про RedHorse акумулятори
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc