1

Тема: Смакові чи класичні рідини для пода що реально краще?

Шукаю перевірений магазин, де можна купити сольову жижу без ризику, що приїде щось зіпсоване. Уже декілька разів отримував рідини зі слабким смаком і різким запахом, який явно не відповідає опису. Потрібно місце, де не підмінюють міцність і не продають старі партії. Якщо хто знайшов нормальний варіант, напишіть.

2

Re: Смакові чи класичні рідини для пода що реально краще?

У мене така проблема була з дешевими продавцями, де все продається під одну назву. Для солевих рідин це критично, бо коли міцність переплутана, затяг виходить дуже жорсткий. Я почав брати тільки в місцях, де по кожній позиції є точний склад, дата виробництва і нормальні фото. Якщо магазин все це приховує, я там не замовляю.

3

Мені допомогло те, що я почав перевіряти, як магазин працює зі зворотним зв'язком. Якщо є можливість уточнити деталі перед покупкою, майже гарантовано, що вони знають, що продають. Я одного разу отримав рідину, яку мій pod навіть не міг протягнути, бо вона була надто густа. Після цього беру тільки там, де вказують пропорції і пропонують варіанти під різні coil. Також дивлюся, чи не лежить асортимент на одному місці місяцями.

4

wwwandeg пишет:

Мені допомогло те, що я почав перевіряти, як магазин працює зі зворотним зв'язком. Якщо є можливість уточнити деталі перед покупкою, майже гарантовано, що вони знають, що продають. Я одного разу отримав рідину, яку мій pod навіть не міг протягнути, бо вона була надто густа. Після цього беру тільки там, де вказують пропорції і пропонують варіанти під різні coil. Також дивлюся, чи не лежить асортимент на одному місці місяцями.

Я перейшов на замовлення сольової жижі https://bambuk.org/liquids-salt-pod/ з цього магазину, після того, як два рази поспіль отримував неправильну міцність з інших магазинів. У мене под досить чутливий до складу, тому будь яка помилка одразу відчувається по різкому удару в горло. У bamбук я написав у підтримку, щоб уточнити, яку міцність краще брати для мого картриджа, і вони пояснили різницю між двома формулами.
Завдяки цьому я вперше отримав рідину, яка не палить coil і дає нормальний плавний затяг. Упаковка теж нормальна, все приходило щільно закрите і без жодного протікання, що для солевих рідин важливо. Замовляв уже чотири рази і жодного разу не було заміни смаку або слабкого аромату.
https://i.imgur.com/yNECUhh.png