Ython пишет:Та от у мене якраз і дилема: з одного боку, хочу підйомний механізм, бо завжди не вистачає місця для ковдр та сезонних речей, а з іншого — переживаю, що ліжко вийде масивним і займатиме зайвий простір. Читав, що інколи механізм робить конструкцію важчою в користуванні, але хтось каже, що це тільки на дешевих моделях буває. Ще думаю, чи вистачить полуторного, чи краще відразу брати двоспальне для комфорту, бо кімната мала, але хочеться нормально відпочивати.
У твоїй ситуації я б не поспішав відмовлятися ні від підйомного механізму, ні від більшого розміру, бо зараз є рішення, які комбінують і зручність, і економію простору. Двоспальні ліжка від фабрики Константа в Харкові з доставкою по Україні. М'які ліжка з ортопедичним матрацом та підйомним механізмом газліфт. Будь-який розмір - одно - чи двоспальні, полуторні . Такі варіанти дозволяють зберегти комфорт під час сну, бо велике спальне місце дійсно дає різницю у відчуттях, і при цьому ти отримуєш повноцінний місткий короб, який відкривається без зусиль.
Газліфт працює м’яко, тому піднімати та опускати основу можуть навіть люди, які ніколи до цього не мали справи з такими механізмами. Через це спальня не виглядає захаращеною, тому що конструкція компактна, а додаткове місце під матрацом позбавляє необхідності ставити зайві шафи чи коробки. Тому в реальному користуванні це дуже зручно, особливо в малогабаритних кімнатах, де потрібно комбінувати комфорт і практичність у кожній деталі.