1 (2025-11-10 15:38:21 отредактировано Ilonka)

Тема: Кондиціонери Львів

Привіт! Хочу поставити кондиціонер у квартирі, але боюся нарватися на халтуру. Чула, що часто роблять абияк — або дорого, або неякісно. Може, хтось із вас вже ставив і може порадити нормальну фірму у Львові, щоб усе було акуратно й без зайвих нервів?

2

Re: Кондиціонери Львів

Ilonka пишет:

Привіт! Хочу поставити кондиціонер у квартирі, але боюся нарватися на халтуру. Чула, що часто роблять абияк — або дорого, або неякісно. Може, хтось із вас вже ставив і може порадити нормальну фірму у Львові, щоб усе було акуратно й без зайвих нервів?

Я теж переживала з цього приводу, але минулого літа замовляла встановлення через LvivHolod, і залишилася дуже задоволена. Майстри приїхали вчасно, усе пояснили, допомогли кондиціонер львів https://lvivholod.com/product-category/ … dicioneri/ підібрати під мою кімнату — не найдорожчий, але реально якісний. Монтаж зробили швидко, без шуму та без пилу, навіть кабелі красиво сховали. Уже друге літо працює ідеально, не шумить і добре охолоджує. Рідко зараз зустрінеш такий сервіс, де до клієнта ставляться по-людськи.