1

Тема: Порадьте, де купити справжній китайський чай онлайн

Доброго дня, друзі! Давно мрію спробувати оригінальний китайський чай, але не можу визначитися з місцем покупки. На сайтах вибір величезний, проте складно зрозуміти, де справжня якість, а де маркетинг. Можливо, хтось уже замовляв і може поділитися перевіреними інтернет-магазинами або продавцями? Буду вдячна за будь-який досвід!

2

Re: Порадьте, де купити справжній китайський чай онлайн

Я ніколи не думала, що чай може настільки впливати на настрій. Але після того, як відкрила для себе китайські чаї https://blackgreen.com.ua/  від BlackGreen, розумію, чому люди в Китаї приділяють цьому цілі церемонії. Мій улюблений — Улун, він має настільки ніжний аромат, що навіть у похмурий день наповнює кімнату затишком. Замовляю вже не вперше, і щоразу чай однаково свіжий, запашний, видно, що це ручний збір. Особливо подобається, що в магазині є понад 200 сортів — завжди можна спробувати щось нове. Доставка чітка, все приходить акуратно запаковане. Цей чай ніби переносить мене думками в китайські гори, де його збирали. Для мене BlackGreen — це не просто магазин, а місце, де я знаходжу гармонію у чашці.