Ython пишет:Мені цікаво, чи не втрачається смак самого листа в ароматизованих варіантах? Бо бачу, що багатьом подобається запах, але я чув, що іноді аромат може перекривати справжній чайний аромат. І ще помітив, що класичний Graff має більш виразний колір настою, ніби густіший. Можливо, тому він і здається «серйознішим» напоєм, тоді як ароматизований більше грає на відчуттях і настрій створює. Думаю спробувати обидва, але хочу зрозуміти, що від них очікувати, щоб не помилитися при виборі.
Я добре розумію твої сумніви. У мене теж колись було враження, що ароматизований чай — це щось поверхневе, але Graff https://maudau.com.ua/category/chai-2/p … rand=graff справді робить це якісно. В ароматизованих варіантах відчувається природний аромат, без хімічної різкості, і головне — він не забирає увагу від смаку самого листа. Класичний байховий підходить тим, хто любить глибокий, насичений настій і хоче повністю зануритися в процес заварювання. Ароматизований, навпаки, дає емоцію, особливо коли треба освіжитись або підняти настрій. Я, наприклад, завжди тримаю вдома обидва типи: класичний для себе, а ароматизований — для гостей або вечірніх моментів.
Якщо шукаєш перевірений варіант, раджу спробувати чай Graff у онлайн магазині MAUDAU — там є великий вибір і класичних, і ароматизованих видів, зручно обрати і отримати швидко. Це той випадок, коли якість і смак реально виправдовують очікування, а кожен ковток дарує задоволення і спокій.