1

Тема: Пародонтологія – Лівий берег (Позняки)

Підкажіть, будь ласка, хорошого пародонтолога на Позняках. Почали кровоточити ясна, з’явився неприємний запах із рота, думаю, що це вже не просто наліт. Хочеться знайти клініку, де дійсно допоможуть, а не просто «почистять і відпустять». Може, хтось лікував ясна на Лівому березі — поділіться досвідом.

2

Re: Пародонтологія – Лівий берег (Позняки)

Klark пишет:

Підкажіть, будь ласка, хорошого пародонтолога на Позняках. Почали кровоточити ясна, з’явився неприємний запах із рота, думаю, що це вже не просто наліт. Хочеться знайти клініку, де дійсно допоможуть, а не просто «почистять і відпустять». Може, хтось лікував ясна на Лівому березі — поділіться досвідом.

Я теж стикалася з подібною проблемою і звернулась у Al Dente на Позняках, вул. Анни Ахматової 7/15 https://aldente.kiev.ua/uk/parodontologiya Там працюють чудові пародонтологи — уважні, пояснюють кожен етап лікування, роблять усе без болю. Мені провели професійну чистку, лікування ясен і вектор-терапію — вже через кілька днів зникла кровоточивість і неприємний запах. Відчуття в роті зовсім інші, ясна стали здоровими. Порадила б цю клініку всім, хто шукає якісне лікування на Лівому березі. Телефон для запису: +38 (068) 888-50-03.