1

Тема: Який стерилізатор для пляшечок реально зручний у використанні?

Привіт! Потрібна порада: нещодавно народила, і мені треба купити стерилізатор для пляшечок. Хочу, щоб він був безпечний, швидкий у використанні та зручний для щоденного застосування. Бачила різні варіанти — електричні, парові, комбіновані, але не знаю, який реально варто брати. Можливо, у когось є перевірений досвід і може розповісти, на що звертати увагу, щоб не витратити гроші даремно.

2

Re: Який стерилізатор для пляшечок реально зручний у використанні?

О, я якраз пройшла через це! Купила електричний паровий стерилізатор, і це було дуже зручно, бо не треба кожного разу кип’ятити пляшечки. Він швидко стерилізує, займає мало місця, і можна одночасно обробляти кілька пляшок. Для мене ще важливо, що він закривається герметично — нічого не торкається стороннього повітря. Якщо хочеш, можу написати, який саме брала і що мені реально сподобалось.

3

Дякую, це дуже допомагає! А скажи, будь ласка, чи довго триває стерилізація і чи потрібно перед цим якось обробляти пляшки вручну? Бо я хочу робити все правильно і не ризикувати чистотою, особливо перші місяці. І ще цікаво, чи є різниця, якщо стерилізувати соски разом із пляшками?

4

Я вже кілька місяців користуюся стерилізатором для пляшечок https://www.notino.ua/maty-i-dytyna/ste … k-i-sosok/ , і залишилась дуже задоволена. Він паровий, електричний, тому все відбувається швидко — буквально 5–7 хвилин, і пляшечки готові до використання. Перед цим я просто промиваю їх теплою водою з милом, а соски теж можна класти одночасно, вони обробляються рівномірно. Мені подобається, що він компактний, займає мало місця, і навіть уночі можна швидко підготувати все для годування. Волосся не має контакту зі стороннім повітрям, все стерильно, і я відчуваю спокій за дитину. Однозначно раджу, якщо хочете легкий і безпечний спосіб обробки пляшок.

https://cdn.notinoimg.com/list_2k//philips_avent/8710103947943_01__210623.jpg