Тема: Будинок для літніх
Привіт усім! Моя бабуся після хвороби потребує постійного догляду, а залишати її вдома саму небезпечно. Хтось може порадити перевірене місце в Харкові, де за літніми людьми дбають уважно і професійно?
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Будинок для літніх
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт усім! Моя бабуся після хвороби потребує постійного догляду, а залишати її вдома саму небезпечно. Хтось може порадити перевірене місце в Харкові, де за літніми людьми дбають уважно і професійно?
Спершу ми навіть не знали, куди звернутися, але обрали пансионат «Джерело», і це виявилося дуже правильним рішенням. Тут створюють атмосферу турботи та безпеки, персонал завжди поруч і готовий допомогти, а будинок для літніх забезпечує всі умови для догляду, комфорту та активного життя. Бабуся швидко адаптувалася, бере участь у прогулянках і заняттях, спілкується з іншими постояльцями, і я можу бути спокійна, що її здоров’ям дбають професіонали.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Будинок для літніх
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc