1

Тема: Де купити стильне освітлення для дитячої кімнати?

Привіт! Шукаю цікаві варіанти освітлення для кімнати мого малюка – хочеться чогось яскравого та безпечного, що створюватиме затишну атмосферу. Бачила багато різних магазинів, але важко зрозуміти, де реально якість і дизайн відповідають очікуванням. Може, хтось вже замовляв і може порадити перевірений варіант?

2

Re: Де купити стильне освітлення для дитячої кімнати?

Ilonka пишет:

Привіт! Шукаю цікаві варіанти освітлення для кімнати мого малюка – хочеться чогось яскравого та безпечного, що створюватиме затишну атмосферу. Бачила багато різних магазинів, але важко зрозуміти, де реально якість і дизайн відповідають очікуванням. Може, хтось вже замовляв і може порадити перевірений варіант?

Я недавно шукала щось подібне і замовила у Crazy Mamaz Box, і залишилася дуже задоволена. Асортимент там величезний, речі дійсно красиві і безпечні для дітей. Особливо мені сподобалося декоративне освітлення (Світлодіодні неонові знаки) – вони створюють яскраву, але приємну атмосферу, підходять для ігрової зони або спальні малюка, і одночасно виглядають дуже стильно. Доставка була швидкою, все упаковано акуратно, і відразу видно, що магазин дбає про якість і комфорт дітей.