Тема: Які слабоалкогольні напої вам подобаються?

А які слабоалкогольні напої вам подобаються? Зараз в магазинах така велика різноманітність – від сидрів до коктейлів у банках, що навіть важко визначитися. Хочеться спробувати щось легке, щоб можна було випити ввечері у компанії друзів або вдома на вихідних, але щоб було не дуже міцне. Може, порадите, що ви зазвичай берете, буде цікаво послухати різні думки.

2

Re: Які слабоалкогольні напої вам подобаються?

Дюблю експериментувати зі смаками, але частіше беру те, що точно не розчарує. З сидрів обираю яблучний або грушевий – особливо подобається, коли він трохи солодкий, але не нудотний. Іноді беру слабоалкогольні коктейлі у банках, наприклад з лаймом або маракуєю – виходить дуже освіжаюче. З брендового можу порадити Strongbow – їхні сидри класні, а ще мені подобаються напої типу Cuba Libre, які вже готові до вживання. Це дуже зручно, особливо коли не хочеться змішувати щось самостійно.

Теж не раз помічала, що готові коктейлі у банках це прям знахідка, особливо влітку. Strongbow теж пробувала, але хочеться ще щось новеньке знайти, цікаве та оригінальне. Можливо, щось менш поширене, щоб було цікаво пити мені та моїм друзям.

Раджу спробувати слабоалкогольні напої King's Bridge https://maudau.com.ua/category/bezalkoh … g-s-bridge в суперах не бачила у продажу, а ось в Маудау є такий. Там і замовляю зазвичай. Смачний King’s Bridge Gin & Cherry, це щось середнє між коктейлем і газованим напоєм – дуже легкий, ароматний і має приємний вишневий смак, який не перебивається спиртом. Алкоголь там зовсім не відчувається, тому можна спокійно пити навіть тим, хто не любить різкі напої.
Ще мені подобається, що цей напій не занадто солодкий, є баланс кислоти і свіжості. Чудово заходить охолодженим, особливо влітку або під якусь легку закуску. А можна подивитись від цього бренді інші смаки, дуже прикольний з базиликом, теж смак дуже незвичайний. Раджу пити такі слабоалкогольні напої охолодженими, теплими вони мають не такий класний смак.
https://i.vgy.me/pN4f4S.png