Тема: Подорож на власному авто
Вітаю. Ви колись їздили на власному авто за кордон? Скажіть де ви купували Зелену карту? Я ж так розумію без неї не випустять, типу як для нас автоцивілка обов'язкова.
Красноселка.od.ua → Мамины посиделки → Подорож на власному авто
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Вітаю. Ви колись їздили на власному авто за кордон? Скажіть де ви купували Зелену карту? Я ж так розумію без неї не випустять, типу як для нас автоцивілка обов'язкова.
Так, я маю досвід поїздок за кордон на власному авто, і можу підтвердити: без "Зеленої карти" вас просто не випустять. Це дійсно як наша автоцивілка, тільки для міжнародних поїздок. Вона страхує вашу відповідальність на випадок ДТП за кордоном, і її наявність перевіряють прикордонники. Раніше, щоб її оформити, треба було їхати в офіс страхової, витрачати час на черги. Зараз все набагато простіше. Особисто я користуюся онлайн-сервісами, бо це дуже зручно і швидко. Наприклад, щоб оформити Green Card на авто онлайн, мені знадобилося всього кілька хвилин. Просто вводиш дані свого авто і паспорта, обираєш страхову компанію, яка тобі подобається, і оплачуєш карткою. Поліс приходить на електронну пошту, і його можна просто роздрукувати. Це дуже економить час і нерви, а ще дозволяє порівняти ціни від різних страхових. Головне, щоб була чинна "Зелена карта", а де ти її купиш — це вже твоя зручність. Успішної подорожі!
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Красноселка.od.ua → Мамины посиделки → Подорож на власному авто
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc