1

Тема: Де обрати нормальну под-систему?

Привіт усім! Я серйозно задумався перейти з цигарок на под систему. Вже кілька місяців кашель не проходить, та й дружина постійно бурчить через запах у квартирі. Подивився, що є Vaporesso Xros 5 Mini, і він мені сподобався розміром — компактний, акуратний, можна носити в кишені без проблем. Але от питання: чи вистачає його для щоденного користування, чи це більше як запасний варіант? Не хочу витратити гроші й потім шкодувати, що він слабкий.

2

Re: Де обрати нормальну под-систему?

У мене колись була схожа історія — теж хотів щось невелике, щоб носити на роботу. Взяв дешевший под, і чесно — пожалкував. Він був маленький, але батарея тримала годин 5–6, а потім доводилося підзаряджати. Картриджі теж швидко виходили з ладу. Зрозумів, що треба звертати увагу не тільки на розмір, а й на бренд. Тому якщо ти думаєш про міні-версію Vaporesso, то це точно краще, ніж якісь «ноунейми».

3

Я ще не користувався сам, але мій колега на роботі якраз перейшов на Xros Mini. Він казав, що для нього це ідеальний варіант: легкий, не займає місця, зручний у транспортуванні. Він навіть на відрядження бере його замість великого вейпа. Каже, що вистачає на день, якщо не «парити» безперервно. Ну і плюс — швидка зарядка виручає.

4 (2025-08-28 17:28:21 отредактировано Витя)

wwwandeg пишет:

Я ще не користувався сам, але мій колега на роботі якраз перейшов на Xros Mini. Він казав, що для нього це ідеальний варіант: легкий, не займає місця, зручний у транспортуванні. Він навіть на відрядження бере його замість великого вейпа. Каже, що вистачає на день, якщо не «парити» безперервно. Ну і плюс — швидка зарядка виручає.

Я вже пів року користуюся вапорессо хрос 5 мини https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/137 … -mini.html замовляв його в Smolnet, і можу розповісти детально. По-перше, він реально компактний і стильний, але це не означає, що слабкий. Батареї вистачає на цілий день (при середньому користуванні), а якщо розряджається — зарядка займає менше години. По-друге, смак дуже чистий, не «горілий» і без сторонніх присмаків, як це буває у дешевих подах.
А ще мені дуже сподобався сам магазин: у них чесні ціни, якщо на сайті написано «в наявності» — значить, дійсно є. Замовлення обробили швидко, прийшло добре запаковане. І головне — мені вдалося з цим подом позбутися звички палити сигарети. Раніше я кидав і повертався знову, але тепер уже пів року навіть думки немає про тютюн.

https://i.imgur.com/XpaE1V5.png