1

Тема: Ліжко дитяче

Поки сина відправили до бабусі, хочемо зробити йому сюрприз і поміняти ліжко на нове. Він давно про нього мріяв. Підкажіть, де можна доглянути якісні меблі, але не дуже дорогі і зі швидкою доставкою?

2

Re: Ліжко дитяче

Важливо підійти до вибору меблів для дитини максимально відповідально. По-перше, придивляйтеся до виробів з натуральних матеріалів, а по-друге, дивитеся, щоб не було гострих кутів, щоб дитина випадково не поранилася. Я теж послухаю.

3

Re: Ліжко дитяче

У доньки скоро день народження і ми теж думаємо придбати для неї нове ліжко. Тільки ось не знаємо з чоловіком куди звернутися з цього питання. Хочеться щось сучасне і практичне, і недороге.

4

Re: Ліжко дитяче

Ми в цьому інтернет-магазині купуємо вже друге дитяче ліжко https://ars.ua/mebli/ditjacha-kimnata/ditjachi-lizhka/ для своїх улюблених малят за дуже вигідними цінами і хорошою якістю.
Молодшій ми підібрали ліжко з висувними ящиками.
У одному ми склали її речі, а в другому іграшки. Ліжко виготовлене якісно з урахуванням усіх вимог.
Немає гострих кутів, а фурнітура закруглена і не має дрібних деталей, тому ми завжди спокійні за безпеку своїх малюків.
Рекомендую усім цей інтернет-магазин. Вибір ліжок величезний.

Re: Ліжко дитяче

Да полно самых разных кроватей в любом мебельном магазине.
Тут единственное, на что я бы обратил внимание - деревянная кровать или металлическая. Мне кажется, что металлические кровати будут служить намного дольше.
А вот значение для сна больше имеет матрас, а не кровать. Себе буду брать ортопедический матрас, уже даже успел взять кредит на карту без проверки кредитной истории в Украине https://cashberry.com.ua/kak-oformit-kr … -v-ukraine.

6

Re: Ліжко дитяче

Посмотрите в интернет магазине divan, предлагают огромный выбор кроватей и диванов, можно купить в оптимальном соотношении цены и качества. Заказывала тут https://divan.com.ua/kresla/kresla-po-t … da/odessa/  кресло кровать, очень довольна, стильное, практичное, удобное, идеальное решение для детской комнаты. Однозначно, рекомендую.