1

Тема: Як відбувається реєстрація нового користувача на платформі Moneyveo?

Мені потрібно зрозуміти, як саме проходить реєстрація нового користувача на платформі для онлайн-кредитування, бо я ніколи раніше не користувався подібними сервісами і хочу переконатися, що весь процес дійсно безпечний, прозорий і не займає багато часу. Тому що не хочу витрачати зайві нерви або вводити особисті дані на незрозумілих сайтах.

2

Re: Як відбувається реєстрація нового користувача на платформі Moneyveo?

Я проходив реєстрацію вперше і можу сказати, що сам процес не викликав складнощів, але дуже важливо уважно вводити дані, особливо номер телефону. Якщо номер не співпадає з фінансовим, який буде використовуватись для входу, далі система просто не пропустить. Також потрібно одразу підтвердити згоду на обробку даних і дочекатися SMS-коду.

3

А як бути, якщо телефон, який був раніше вказаний, більше не активний? Чи можна при реєстрації нового користувача одразу ввести інший номер, чи потрібно якось окремо змінювати ці дані через підтримку? Бо не хочу, щоб система потім не давала доступ через невідповідність інформації і довелося все проходити спочатку.

4

У моєму випадку реєстрація нового користувача на платформі Moneyveo https://moneyveo.ua/uk/registration/registernew/ пройшла досить швидко і зрозуміло. Головне правильно вказати саме той фінансовий номер телефону, який надалі буде використовуватися для авторизації, бо саме на нього надсилається SMS із кодом підтвердження. Якщо ви вводите інший номер, система просто не пропускає далі. Також важливо уважно заповнювати всі поля без помилок і підтвердити згоду з умовами. Після цього створюється особистий кабінет, через який можна подавати заявку на позику без дзвінків або відвідування офісу, усе робиться онлайн за кілька хвилин.

https://d1.skrinshoter.ru/s/110125/nfuae9Gp.jpg?view=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-11-01-2025%2002:34:28.jpg