Тема: Цікаво, а якщо не купити?
Я знаю що автоцивілка це по закону обов'язково, а що взагалі без неї не можна їздити нікому? Винятків взагалі нема?
Красноселка.od.ua → Мамины посиделки → Цікаво, а якщо не купити?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Я знаю що автоцивілка це по закону обов'язково, а що взагалі без неї не можна їздити нікому? Винятків взагалі нема?
Так і є — це обов’язкове страхування, і без нього їздити не можна. У більшості випадків, якщо зупинить поліція, а поліса нема — буде штраф, і доволі відчутний. Але є декілька винятків, і вони дуже обмежені. Наприклад, деякі службові авто або військова техніка — це вже зовсім інша історія, не для пересічного водія.
Якщо цікаво, хто саме має право їздити без автоцивілки — ось стаття pro.odesa.ua/hto-mae-pravo-izdyty-bez-avtotsyvilky/ де це детально пояснено: https://pro.odesa.ua/hto-mae-pravo-izdy … otsyvilky/ почитайте думаю вам буде цікаво.
А так, звичайній людині краще не ризикувати — оформити поліс не складно, зате нерви й гаманець потім залишаться в спокої.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Красноселка.od.ua → Мамины посиделки → Цікаво, а якщо не купити?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc