Тема: Підкажіть на подарунок

Дівчата, порадьте, будь ласка, яким зволожуючим кремом для тіла ви користуєтесь? Хочу для своєї дівчини зробити подарунок, зібрати кошик косметики та парфумерії. Хочу підібрати такі креми, щоб шкіра в неї була гладкою, м'якою та зволоженою протягом усього дня. Бажано, щоб склад був натуральним, без різкого запаху та швидко вбиралися. Поділіться, будь ласка, своїми знахідками, дуже сподіваюсь на ваші поради!

2

Re: Підкажіть на подарунок

Привіт. Можу поділитися своїм досвідом з придбання зволожуючого крему для тіла. Я купив своїй дружині чудовий крем для тіла, від якого у неї неймовірно гладка і бархатиста шкіра. У неї суха шкіра за своєю природою і вона постійно була в пошуку відповідного крему, поки не проконсультувалася і не спробувала продукцію магазину https://mariefreshcosmetics.com/catalog … yayuschaya Консультант порадила крем для тіла Must have, який був порятунком. Він дуже легкий за текстурою, вбирається миттєво, але при цьому відчуття зволоження зберігається до вечора. Ніякої липкості чи жирності, а аромат дуже ніжний і не нав'язливий. Дружина вже два місяці користується і дуже задоволена якістю.