1

Тема: Як законно стягнути борг у Туркменістані?

Маю ситуацію з боржником у Туркменістані — гроші не повертає вже тривалий час, попри підписаний договір і всі наявні докази. Хотів би зрозуміти, які є законні способи впливу, чи реально щось домогтися через судову систему цієї країни. Якщо хтось мав подібний досвід або може порекомендувати юристів, які займаються міжнародними справами — буду вдячний за будь-яку інформацію.

2 (2025-07-04 20:14:46 отредактировано Ternovoi)

Re: Як законно стягнути борг у Туркменістані?

В мене теж  була проблема  з іноземним боржником, і добре розумію, як складно діяти, коли справа стосується іншої юрисдикції. Тоді я  звертався до юридичної фірми "Грандліга", яка має досвід роботи з міжнародними боргами, зокрема в стягненні боргу у Туркменістані https://www.grandliga.com/ua/styagnenny … menistani/ Юристи  взяли на себе весь процес, від аналізу документів до комунікації з місцевими партнерами у Туркменістані. Мене приємно вразило, що вони не просто консультують, а реально ведуть справу "під ключ", включно з підготовкою позовної заяви, збором необхідних доказів, перекладом документів та юридичним супроводом на місці. У моєму випадку справа була непроста, але завдяки чіткій стратегії й досвіду їхньої команди вдалося домогтися позитивного результату.