1

Тема: Де обрати якісний український одяг?

Хлопці, підкажіть, де зараз можна придбати справді якісний український одяг? Бажано, щоб це був не просто базовий мінімалізм, а щось із хорошим дизайном, щоб виглядати сучасно, але й не надто яскраво. Хочеться підтримати українських виробників, але боюся нарватися на слабку якість або завищену ціну.

2

Re: Де обрати якісний український одяг?

Сам нещодавно шукав щось подібне і можу порадити звернути увагу на Lake Studio — у них є цікаві речі, хоча не все для повсякденного носіння. Для базових речей раджу PALIY — там футболки та світшоти з дуже приємної тканини, і шви якісно зроблені. Я купував собі кілька речей на зиму — все носиться вже другий сезон без жодних проблем.

3

Я вже кілька разів замовляв у U-R-SO — бренд доволі молодий, але якість гарна. Брав і футболку, і легку куртку — тканини норм, після прання не зсідаються, фурнітура тримається. Ціни не космічні, що приємно. Із мінусів — не завжди є потрібний розмір у наявності, але в цілому рекомендую.

4

gieeeer пишет:

Хлопці, підкажіть, де зараз можна придбати справді якісний український одяг? Бажано, щоб це був не просто базовий мінімалізм, а щось із хорошим дизайном, щоб виглядати сучасно, але й не надто яскраво. Хочеться підтримати українських виробників, але боюся нарватися на слабку якість або завищену ціну.

Багато брендів у соцмережах виглядають гарно на фото, а на дотик потім виявляються не дуже. Якщо шукаєш щось одночасно якісне, сучасне й повністю українське — зверни увагу на бренд CHER’17. У них дуже непогана чоловіча лінійка — особисто маю від них кілька речей: толстовку, штани, одну сорочку. Враження позитивне — тканини щільні, нічого не скочується, фурнітура тримається, після прання речі не втрачають форму.
Дизайн https://cher17.com/ — без надмірностей, але не нудний. Є як базові кольори, так і більш актуальні відтінки сезону. Купував у їхньому магазині в Києві, але вони ще мають магазини в інших містах. Крім якості, окрема повага — це повністю українське виробництво, з акцентом на деталях і чесним підходом до ціни. CHER’17 — це саме той бренд, що доводить: українські речі можуть бути стильними, якісними й конкурентними.
https://i.postimg.cc/q7yWqpD6/image.png