Тема: Где в Киеве лучшая эпиляция?

Привет! Подскажите, где в Киеве реально качественно делают лазерную эпиляцию? Столько салонов, но хочется попасть к проверенным специалистам, чтобы не испортить кожу и не выбросить деньги на ветер. Кто где делал?

2

Re: Где в Киеве лучшая эпиляция?

Важно, чтобы в салоне были хорошие специалисты и качественное оборудование. Я выбрала центр ELOS, потому что там используют современную технику и подробно консультируют перед процедурой. Эффект супер – кожа гладкая, без раздражения. Если хочешь проверить цены и записаться, можешь узнать здесь цену на ELOS лазерную эпиляцию в Киеве – там ещё и акции бывают!

3

Порадьте, у нас в Одесі є надійний салон краси, де якісно роблять лазерну епіляцію.

4

Я теж свого часу довго шукала по Одесі нормальний салон для лазерної епіляції — то апарат старий, то майстер не викликає довіри. Врешті вирішила пошукати не "наосліп", а через довідник бʼюті-майстрів та салонів в Україні Froomo Book. Там реально зручно, бо видно, хто на чому працює, які сертифікати має, відгуки — живі, не фейкові, і фото результатів є. Завдяки цьому знайшла салон, де все стерильно, майстер пояснює кожен крок і відчуваєш себе в надійних руках. Тож якщо хочеш не експериментувати з власною шкірою — Froomo Book дуже виручає.

5

Багато гарних салонів, але ви ж враховуйте, що там і ціни зовсім немаленькі..
Я для себе вирішила, що набагато простіше купити фотоепілятор https://bt.rozetka.com.ua/ua/252133/c252133/ і робити процедури вдома - так буде набагато вигідніше.

До речі, якість дуже пристойна.