1

Тема: СТО в Києві

Привіт! Київ, як на мене, просто кишить СТОшками, але от знайти справді нормальне місце — це як лотерея. То ціна неадекватна, то майстри такі, що боїшся лишити авто. Можливо, хтось уже має на прикметі перевірене СТО, де працюють із розумом і без тяп-ляп? Бажано без понтів, але з людським підходом. Не для чогось суперспецифічного шукаю, просто хочу мати контакт "на майбутнє", бо в Києві нещодавно й не знаю, куди звертатися. Дякую наперед!

2

Re: СТО в Києві

Варто знайти таке, де можна обслуговуватися увесь час. Мені треба було вирішити проблему з блоком керування двигуном. Зізнатися чесно, я довго вагався, чи варто взагалі перепрошивати блок керування двигуном, бо в інтернеті стільки суперечливої інформації, але друзі порадили звернутися саме до Region Auto Service. Приїхав і не пожалкував. Хлопці справді тямлять у своїй справі, все пояснили людською мовою, розповіли, яку прошивку краще обрати для моєї моделі авто, з якими ризиками це може бути пов'язано і що саме зміниться після процедури. Найбільше вразила прозорість у ціноутворенні, все чітко, без підводних каменів, узгоджується наперед.  Якщо потрібна прошивка ЕБУ в Києві region-autoservice.com/services/proshyvka-avto/proshyvka-ebu  звертайтеся до них. Машина після перепрошивки поїхала зовсім інакше: динаміка відчутно зросла, витрата пального зменшилася, а головне, зникли ті дрібні підвисання, що дратували ще з моменту покупки.