1

Тема: Як знайти нормальний евакуатор в Одесі, щоб не було потім нервів?

Вперше реально зіткнувся з потребою викликати евакуатор в Одесі, машина заглухла прямо на світлофорі на Фонтанській. Друзі радять кого попало, а мені якось не по собі довіряти авто першому ліпшому номеру з гугла. Може, хтось з місцевих підкаже, кого викликали особисто? Щоб приїхали без затримок, не дерли шалені ціни й ставились по-людськи. Я розумію, що ситуації бувають різні, але хочеться мати якийсь перевірений контакт.

2

Re: Як знайти нормальний евакуатор в Одесі, щоб не було потім нервів?

Я ще ніколи не писала подібних відгуків, але цього разу просто не можу промовчати. Нещодавно їхала з дитиною на щеплення, і машина раптово заглохла просто на перехресті. Паніка, дитина плаче, всі сигналять. Слава Богу, подруга порадила: Евакуатор Одеса 24/7 https://evakuator-odessa.com.ua/ зателефонувала  і вже за 25 хвилин приїхала вантажівка, все зробили акуратно, ще й водій заспокоїв, що таке буває і не треба нервувати. Дуже вдячна, що ціна була доступна, бо зараз у всіх економія. Вартість за кілометр всього від 12 грн, ще й чітко сказали, скільки буде загалом, без сюрпризів. Це надзвичайно важливо, коли подорожуєш із дитиною, знати, що можеш на когось покластися. Тепер у мене цей номер збережений першим у списку, раджу і вам.