Тема: Договір міжнародного перевезення вантажу

Привіт! Хто вже укладав договір на міжнародне перевезення вантажу — які ключові моменти варто врахувати щодо умов доставки, відповідальності сторін і страхування? І чи є сенс звертатися до юристів, щоб уникнути ризиків?

2

Re: Договір міжнародного перевезення вантажу

edithmason пишет:

Привіт! Хто вже укладав договір на міжнародне перевезення вантажу — які ключові моменти варто врахувати щодо умов доставки, відповідальності сторін і страхування? І чи є сенс звертатися до юристів, щоб уникнути ризиків?

Привіт! Я нещодавно готувала договір міжнародного перевезення вантажу і зверталася до Приходько та Партнери — їхні юристи допомогли мені чітко прописати умови пункту приймання та видачі вантажу, встановити зони відповідальності за збитки, врахувати форвардерські та митні аспекти, а також організувати надійне страхування вантажу; завдяки їхній підтримці я почуваюся впевнено у виконанні всіх зобов’язань та мінімізувала ризики затримок і фінансових втрат.

3

Я думаю, що просто важливо знайти надійного перевізника.

4

Нам була потрібна доставка вантажу з Європи https://eur-ex.com/poslugy/vantazhni-pe … z-yevropy/ , тому ми зверталися до компанії EUROEX. Вони спеціалізуються на вантажних перевезеннях із Європи до України та забезпечують надійне і швидке транспортування. Завдяки їхній професійній команді та широкій мережі партнерів ми змогли без проблем доставити наш вантаж у потрібні терміни.