Ilonka пишет:Добрий день! Планую придбати інверторний кондиціонер для дому, але не дуже розумію, наскільки вони економні і тихі в роботі. Чи варто переплачувати за інверторну модель, якщо можна взяти звичайний кондиціонер? І чи надійні такі пристрої, особливо при тривалому використанні? Можливо, хтось користується інвертором у Дніпрі і може поділитися досвідом?
Хочу поділитися своїм досвідом: я зверталася в Євротехніку у Дніпрі, щоб вибрати інверторний кондиціонер, і залишилася дуже задоволена. Спочатку сумнівалася через ціну, але потім помітила, що електроенергії реально витрачається набагато менше, рахунки за світло стали помітно меншими. Кондиціонер працює дуже тихо — навіть уночі його ледве чутно, що для мене було важливо, бо у кімнаті спить дитина. Також ця модель має функцію обігріву, тому користуюся нею цілий рік. Монтаж зробили швидко і професійно, консультанти допомогли вибрати саме те, що потрібно, без зайвих нав’язувань. Загалом, інверторні кондиціонери — це комфорт і економія, і я точно рада, що обрала саме таку модель через Євротехніку. Раджу всім, хто хоче довговічний і тихий кондиціонер у Дніпрі!