1

Тема: Як зараз краще всього перевірити авто?

Хлопці, підкажіть, будь ласка, хто шарить — як зараз краще всього перевірити авто по він коду? Бо збираюсь брати машину з рук, продавець розказує, що все чисто, але щось мені воно підозріло гладко. Каже, "дивись, ось він, сам перевір", але я не дуже розумію, де і що саме треба дивитись, щоб реально було видно і пробіг, і чи не в угоні вона, і чи не билась. Може є якийсь норм сервіс, де все показує, а не тільки якусь загальну інфу? І ще цікаво — це платно чи є щось безкоштовне?

2

Re: Як зараз краще всього перевірити авто?

Та слухай, я теж колись купував б/у машину, і якби не перевірив по він коду, то вляпався би. Там така історія вилізла — була розтаможка по схемі, плюс ще три ДТП, про які продавець взагалі мовчав! А виглядала ідеально. Я тоді знайшов один сервіс, нормальний, і він реально показав повну картину. Не тільки пробіг, а ще й фотки з аукціонів, історію реєстрацій, і навіть як страховка оформлялась. Так що обов’язково перевіряй, бо словами нікому вірити не можна. Зараз все можна пробити онлайн, за пару хвилин.

3

О, спасибі, ти мене трохи заспокоїв, а то вже думав на свій страх і ризик брати. А можеш скинути посилання на той сервіс, що ти користувався? Бо щось я бачив купу різних, а деякі взагалі підозрілі, типу “введи він – і все дізнаєшся”, а потім плату беруть і нічого толком не показують. І от що робити, як звірити ті дані, що в них, із тим, що продавець каже? Бо один пробіг вказує 150 тисяч, а на щитку 95. Це ж теж якось можна перевірити, чи крутили?

4 (2025-06-12 11:49:15 отредактировано wwwandeg)

Та звісно, я перевіряв через VINcheck  — нормальна штука, зручна і без лишніх заморочок. Заходиш, вводиш VIN-код, і тобі одразу виводиться купа інформації. Там видно, чи була в ДТП, які фото на аукціонах, як змінювались власники, пробіг по роках і навіть якщо машина ввозилась з США чи Кореї — все тягнеться. У мене тоді якраз так і вийшло — продавець казав одне, а сервіс показав інше. Так що перевірка авто по він коду — це не просто корисно, це необхідно, особливо зараз, коли стільки скручують і ховають. Сам собі спасибі скажеш, якщо вчасно побачиш, що з машиною не те.

https://i.postimg.cc/tgk259Lm/12-05-2025-114848.jpg