Тема: Какой придумать дизайн спальни?
Делаю ремонт в доме, не хочу нанимать дизайнера но хочеться чтобы все было красиво, стильно и главное качественно. Предложите какой дизайн сделать.
Красноселка.od.ua → Мамины посиделки → Какой придумать дизайн спальни?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Делаю ремонт в доме, не хочу нанимать дизайнера но хочеться чтобы все было красиво, стильно и главное качественно. Предложите какой дизайн сделать.
Зробити стильний і затишний ремонт без дизайнера — цілком реально. Головне — трохи натхнення, терпіння і уваги до деталей. Я раджу орієнтуватися на класику або сучасну класику. Такі інтер’єри не виходять з моди, виглядають дорого, і водночас — затишно. Дуже важливо обрати якісні меблі, бо саме вони задають тон усьому простору. Особливо у спальні — там все має "дихати спокоєм".
З досвіду скажу: краще один раз купити гарну річ, ніж через рік знову все переробляти. Саме тому я рекомендую звернути увагу на румунські спальні https://www.spalnia.com.ua/ua/product-c … ki-spalni/ вони виглядають стильно, зроблені з якісних матеріалів, і прослужать багато років. Там ідеальні форми, витончені деталі, гармонійні кольори — і все це без зайвої помпезності. Не потрібно гнатися за трендами, а вибрати щось, що вам по-справжньому до душі. І не забувайте про світло — хороше освітлення творить чудеса навіть у простій кімнаті.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Красноселка.od.ua → Мамины посиделки → Какой придумать дизайн спальни?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc