1

Тема: шиномонтаж

Шукаю на Оболоні нормальний автосервіс, де можна зробити шиномонтаж і заодно обслуговування кондиціонера. Хочеться знайти місце з досвідченими майстрами, щоб не просто «відбули номер». Плюс, аби можна було розрахуватись карткою. Хтось щось підкаже?

2

Re: шиномонтаж

Був у подібному пошуку ще на початку сезону — кондиціонер ледве дув, а колеса пора було міняти. Раджу звернути увагу на один сервіс, який мені порадили на форумі — я тепер і сам всім його рекомендую. У них на asva.ua/uslugi-shinomontaga/ є повний перелік послуг і графік роботи — дуже зручно. Я був на точці на Лебединській, все зробили на рівні: і гуму замінили, і кондиціонер почистили. Майстри толкові, не тягуни. Плюс, місце для клієнтів комфортне — кава, вайфай, термінали. Справді є відчуття, що клієнтом дорожать.

3

Re: шиномонтаж

Шукаю перевірений автосервіс у районі Оболоні, де можна:
✅ Зробити якісний шиномонтаж (без пошкодження дисків)
✅ Провести обслуговування кондиціонера (заправка, дезінфекція)
✅ Розрахуватися карткою

Питання до тих, хто обслуговувався:
Які СТО можете порекомендувати? Важливо, щоб майстри дійсно досвідчені, а не "навмання" працювали.

Ціни/якість – де адекватні розцінки? Наприклад, середня вартість шиномонтажу для легкового авто?

Додаткові послуги – чи є сервіси, де можна одразу зробити діагностику або заміну оливи?

Запис та черги – де працюють швидко без попереднього запису?

Особливо цікавить:

Чи був у когось негативний досвід (наприклад, після шиномонтажу з'явилась биткість)?

Де можна купити якісну гуму "під ключ" (шиномонтаж + балансування)?

Дякую за поради! Шукаю місце, де до авто ставляться з розумінням.