Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Тема: Онлайн психотерапевти в Україні
Привіт! Я розмірковую про те, чи варто використовувати послуги онлайн психотерапевта в Україні. З одного боку, це зручно і може бути дешевше, ніж традиційні консультації в офісі. Але з іншого боку, я сумніваюся, наскільки ефективно можна провести терапію дистанційно. Чи є тут хто-небудь, хто вже користувався такими послугами? Поділіться своїм досвідом, будь ласка!
Re: Онлайн психотерапевти в Україні
Моя думка, що психологія онлайн має свої плюси і мінуси. З одного боку, це дозволяє звернутися до психолога з будь-якого місця, не виходячи з дому, що зручно. З іншого боку, відсутність фізичного контакту може вплинути на рівень співпраці та взаєморозуміння з психологом. Однак, з моєї студентської практики випливає, що деякі клієнти відчувають себе більш комфортно в онлайні, адже це дає більшу анонімність.

- Витя
- Member
- Неактивен
Психологія онлайн має свої переваги та недоліки. Я працював з психологом і в офісі, і в онлайні. Важливо пам'ятати, що ефективність залежить від конкретної ситуації та особистих уподобань. Для деяких важливий особистий контакт, а інші відчувають себе зручніше на відстані.
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
/var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line
754
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
807
807
807
gieeeer пишет:Привіт! Я розмірковую про те, чи варто використовувати послуги онлайн психотерапевта в Україні. З одного боку, це зручно і може бути дешевше, ніж традиційні консультації в офісі. Але з іншого боку, я сумніваюся, наскільки ефективно можна провести терапію дистанційно. Чи є тут хто-небудь, хто вже користувався такими послугами? Поділіться своїм досвідом, будь ласка!
Доброго дня! Віддалена робота може бути дуже ефективною, особливо якщо ви знаходитесь в регіоні, де обмежений доступ до якісних психологічних послуг. Але обираючи психолога онлайн, важливо ретельно обговорити ваші потреби та очікування для досягнення найкращих результатів. Хочу додати, що в Україні співпраця з психологами онлайн https://psychologyua.com стає все популярнішою. Наприклад, платформи пропонують великий вибір психологів та психотерапевтів, з якими можна працювати онлайн. Вони мають різний підхід до роботи з клієнтами та спеціалізуються на різних напрямках.

Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться