1

Тема: Пакеты струна (ZipLoc)

Подскажите, где продаются пакеты струна (ZipLoc)?

2

Re: Пакеты струна (ZipLoc)

Насколько мне известно, пакеты струна (ZipLoc), предлагает интернет-магазин https://opt-pack.com.ua/g89012511-pakety-struna-ziploc . У них, довольно большой выбор упаковочных материалов. Их можно заказать с быстрой доставкой в любой город Украины.

https://images.prom.ua/2924606548_w365_h242_pakety-struna-s.jpg

3

Re: Пакеты струна (ZipLoc)

А  я шукаю де замовити крафтові пакети для свого невеликого бізнесу. Мої клієнти цінують якість і екологічність продукції, тому мені дуже важливо знайти надійного постачальника, який може запропонувати нам якісні пакети з природних матеріалів. Маєте підказки, де можна знайти крафтові пакети за доступною ціною? Мені потрібно близько 500 штук, і я готовий розглянути будь-які рекомендації!

4

Re: Пакеты струна (ZipLoc)

Я нещодавно замовляв крафтові пакети оптом https://lookfort.com/uk/kraftovi-pakety/ для свого магазину онлайн, і залишився дуже задоволений результатом. На цьому сайті ви знайдете великий вибір різних крафтових пакетів, які відповідають найвищим стандартам якості і виготовлені з екологічних матеріалів. Тут є пакети різних розмірів і дизайнів, ви з легкістю підберете ті, які вам підходять. Крім того, ціни на сайті досить конкурентні, тому варто спробувати.