1

Тема: Порадьте мені зоомагазин

Всім добрий вечір. Нещодавно мені подарували двох кошенят та маленьке цуценя. Хочу купити їм якісь ласощі, корми, вітаміни. Не можу підібрати нормальний зоомагазин. Що ви мені порадите?

2

Re: Порадьте мені зоомагазин

Вітаю. У мене теж вдома живуть кошеня, цуценя та хом'як. Все, що потрібно для їх харчування та догляду, я купую у чудовому, надійному зоомагазині. Можу вам підказати куди варто звернутись.

Москаляку на гілляку

3

Re: Порадьте мені зоомагазин

Я буду вам дуже вдячний. Мені нещодавно знайома порадила один магазин зоотоварів. Я його відвідав і, відверто кажучи, трохи розчарувався. Вибору ніякого, ціни божевільні. А де ви купуєте? Куди мені звернутись?

4

Re: Порадьте мені зоомагазин

Я вам раджу звернутись до магазину зоотоварів "MasterZoo". Тут завжди великий вибір різних товарів для тварин https://masterzoo.ua/ua/ і за доступними цінами. Я купую тут уже понад рік. Ви можете знайти багато різних видів кормів, ласощів, вітамінів. Також в наявності є нашийники від бліх, кліщів та інших паразитів. Більше вибору ви можете переглянути перейшовши за посиланням. Вам буде чим порадувати ваших вихованців. Вам сподобається. Вдалих покупок.

Москаляку на гілляку

5

Re: Порадьте мені зоомагазин

розважний тютюн тут для самокруток tabak-gold.com.ua

6

Re: Порадьте мені зоомагазин

Заходите у будь-який зоомагазин та купуєте. Чи який більш нормальний корм вам потрібний?

7

Re: Порадьте мені зоомагазин

Наприклад якщо вам цікаво де можна придбати комбікорм для свиней оптом та в роздріб, то у мене для вас є класна ідея заглянути в Авамаркет https://avamarket.com.ua/ru/tovary/svyn … lya-svynej і ви будете приємно здивовані. Діти працюють вже давно, ціна та якість у них на рівні, так що зможете придбати все, що вам потрібно!

8 (2024-02-27 18:02:57 отредактировано Osvald)

Re: Порадьте мені зоомагазин

Привет! Недавно приобрел лежак для собак и кошек от GF Champion - "Зроби сам" https://stok.top/zootovari/lezhaki-ta-hatinki. Это просто удивительное изобретение! Лежак состоит из мягкой повсти, шнура и подушки, создавая идеальное место для отдыха наших питомцев. Он прочный, удобный и комфортный, а также легко складывается и чистится. Материал не только сохраняет форму и первоначальный вид, но и обеспечивает максимальное сохранение тепла. Внутри лежака уютная подушка, которая помогает животному расслабиться и восстановиться после активных игр. Еще один плюс - компактные размеры и стильный дизайн, который прекрасно впишется в любой интерьер. Рекомендую всем владельцам пушистых друзей - они оценят этот уровень комфорта и уюта!