Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Тема: Заміна АКБ на iPhone 12 Pro Max: де знайти якість
Доброго дня. Мій 12 Pro Max почав помітно втрачати заряд, хоча телефон ще повністю влаштовує за швидкістю та камерою. Зараз ємність впала до 76 відсотків, під час зйомки відео у високій якості телефон помітно теплий і відсотки тануть просто на очах. Хочу віддати на якісну заміну батареї. Де зараз можна знайти нормальну запчастину з реальною ємністю? Поділіться контактами або магазинами.
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
/var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line
807
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
807
807

- Syum
- Member
- Неактивен
Re: Заміна АКБ на iPhone 12 Pro Max: де знайти якість
Для такої махіни як 12 Pro Max потрібна батарея з чесною ємністю і якісним контролером, інакше процесор просто почне душити частоти в іграх та при зйомці відео у 4K. У сервісах часто намагаються напарити дешевий китайський непотріб під виглядом «майже оригіналу» за шалені гроші. Я купував запчастину власноруч на сайті kiviparts.com.ua/iphone/akumulyatori-4/akum-iphone-12-pro-max для ремонту свого апарата. Після заміни враження чудові: акумулятор тримає стабільно майже півтори доби при досить активному використанні. Заряджається швидко через штатний блок, корпус не перетворюється на сковорідку під час швидкої зарядки. Магазин спрацював дуже оперативно, упакували на совість у міцний блістер. Якщо хочете повернути апарату заводську витривалість і не переплачувати посередникам, це точно перевірений вибір.
Сообщений 2
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться