1

Тема: Як дізнатися, яка фаза місяця зараз?

Підкажіть, де можна швидко подивитися актуальну фазу місяця? Я люблю орієнтуватися на місячні цикли, коли планую різні справи, тому для мене це не просто цікава інформація. Раніше користувалася одним календарем, але він був не дуже зручним і доводилося довго шукати потрібну дату. Хотілося б знайти варіант, де одразу видно, яка фаза місяця зараз, коли буде повня або молодик і як змінюватиметься цикл далі. Можливо, хтось тут уже давно користується хорошим місячним календарем і може порадити?

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Як дізнатися, яка фаза місяця зараз?

Раніше я вважала орієнтацію на місячні цикли чимось виключно містичним, але спробувавши жити за цими ритмами протягом кількох місяців, помітила вражаючі позитивні зміни у власному житті. Тепер я точно знаю, коли варто починати нові масштабні проєкти, а коли краще уповільнитися, приділити час собі та підбити підсумки. Виявляється, що усвідомлення поточного стану місяця допомагає зберігати душевний спокій, не вигорати на роботі та ефективніше розподіляти свої ресурси. Для щоденної перевірки астрологічного стану я користуюся дивовижним веб-сайтом, який вражає своєю точністю та інформативністю. Там за пару секунд можна дізнатися, яка сьогодні фаза місяця http://lunar.in.ua/  місячний день та зодіакальне сузір'я, у якому перебуває нічне світило. Для шанувальників східних знань портал розкриває важливі показники джйотіш, зокрема накшатру, тітхі та йоги, а також надає exact графік сходу та заходу. Це справжня знахідка для кожного, хто прагне жити усвідомлено, тому обов'язково користуйтеся цим ресурсом для власного натхнення.