1

Тема: Де знайти нормальну коробочку під каблучку без химерного декору?

Хочу зробити дівчині пропозицію, саму каблучку вже вибрав, а от стандартна ювелірна футлярка з магазину взагалі не подобається. Якась вона надто бабська, з дивними оксамитовими вензелями. Шукаю де знайти коробочку для каблучки в сучасному мінімалістичному стилі, може з дерева або з матового картону. Хтось замовляв щось подібне окремо? Підкажіть, де краще подивитися, щоб не чекати місяць.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Де знайти нормальну коробочку під каблучку без химерного декору?

Я зіштовхнувся з цим, коли купував прикрасу для пропозиції і зрозумів, що рідна паперова упаковка з ювелірного виглядали якось зовсім несолідно. Спочатку обійшов кілька місцевих острівців у торгових центрах, але там продають суцільний пластиковий оксамит із минулого століття з якістю так собі. Потім передивився купу сайтів із подарунковою тарою, хоч і сумнівався, чи варто замовляти поштучно. У результаті знайшлася чудова коробочка для обручок у DomUpakovki, де якраз виявився стриманий матовий дизайн і нормальний щільний ложемент всередині. Каблучка сиділа ідеально, відкривалася плавно, та й момент вийшов ефектним. Як на мене, це був найкращий варіант під такий привід.