1

Тема: Авто

Як вважаєте, чи варто брати новий автомобіль і можна придбати авто на вторинному ринку? Як я розумію, вартість авто з пробігом значно менша. Якщо все ж таки вирішу брати бу авто, то швидше за все звернуся в компанію "Findcar", щоб вони підібрали відповідний варіант.

2

Re: Авто

Авто с пробегом можно купить в Киеве в компании Автопарк. Там довольно большой выбор автомобилей, есть все марки  https://autopark.ua/buy

3

Re: Авто

Так як мені не хочеться вкладати чималу суму в покупку авто, я в тих випадках, коли мені необхідний автомобіль, звертаюсь до компанії https://race.net.ua/uk/arenda-avtomobilei-v-kieve.html . У них найвигідніші ціни на оренду авто в Києві. Найчастіше, я беру у них напрокат автомобіль Mitsubishi ASX.

https://race.net.ua/images/cars/Mitsubishi_ASX_FGDR_2012_2000_gray.webp

4

Re: Авто

А чи не простіше купити авто з китаю в україні? Можна одержати хорошу машину за адекватні гроші. Зверталася до послуг компанії Sea Way, беруть на себе всі організаційні питання, можна без проблем купити авто в Китаї на оптимальних умовах, без головного болю. Я дуже задоволена співпрацею)))

5

Re: Авто

Компания SeaWay может помочь вам Копарт купить авто. Они предлагают услуги по доставке и растаможке автомобилей из различных стран, включая США. Сотрудничество с SeaWay обеспечит вам профессиональную поддержку на всех этапах процесса покупки и доставки автомобиля.