Тема: Де замовити оптом цвяхозабивні пістолети для меблевого цеху

Вітання. Потрібна порада знаючих людей. Оновлюю обладнання на меблевому виробництві, старі степлери вже своє віджили, постійно клинять. Хочу повністю перевести майстрів на нормальні пневматичні цвяхозабивні пістолети під тонкий штифт і каркасну скобу. Проблема в тому, що бюджет не гумовий, а купувати в роздріб у будівельних магазинах — це просто грабунок. Може підкажете, де замовити оптом такий інструмент за адекватними цінами? Дивлюся на кілька варіантів в мережі, але боюся натрапити на якийсь китайський мотлох, що зламається за тиждень.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Де замовити оптом цвяхозабивні пістолети для меблевого цеху

Для свого меблевого цеху я теж довго шукав надійне обладнання, бо старі степлери постійно підводили в самий невідповідний момент. Розглядав варіант купівлі дешевих китайських моделей на найближчому ринку, думав навіть б/в варіанти з Європи замовляти через знайомих, але там жодної гарантії. Зрештою вирішив ризикнути і звернувся до великого оптового постачальника, вибравши на сайті Єопт потрібні пневматичні цвяхозабивні пістолети під тонкий штифт для збирання каркасів. Майстри працюють ними щодня, інструмент надійний, забиває все чітко і без осічок, тому закупкою я задоволений. Як на мене, для меблевого виробництва така оновлена база — це чудовий спосіб підняти продуктивність праці без зайвих нервів.